1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Contactpersonen:

Vertrouwenscontactpersonen TV De Drieban 

Onze club vindt het belangrijk dat iedereen met vragen, twijfels, opmerkingen of klachten hier met iemand over kan praten. Daarvoor hebben we twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld. Onze vertrouwenscontactpersonen zijn binnen De Drieban het eerste aanspreekpunt voor iedereen die iets kwijt wil over alles wat te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag. Onze vertrouwenscontactpersen zijn er voor iedereen op de club: van sporter tot vrijwilliger en toeschouwer. Zij luisteren graag naar jouw verhaal, geven advies en verwijzen je door, mocht dit nodig zijn.

Daarnaast helpen de vertrouwenscontactpersonen het bestuur bij de preventie van grensoverschrijdend gedrag en het stimuleren van een sociaal veilige sportomgeving voor iedereen.

In contact komen met onze vertrouwenscontactpersonen?

Wij stellen je graag voor aan:

Gerard Koster
Telefoonnummer: (06) 11 18 87 36
Gerard@tvdedrieban.nl

Ik ben Gerard Koster, woonachtig in Venhuizen en al heel lang lid van de TV De Drieban. De eerste tijd vooral als niet-spelend lid, maar de laatste tijd meer en meer actief op de baan. Ik ben lid geworden omdat het een fantastisch alternatief is voor voetbal, de sport die ik daarvoor altijd beoefende.
Vooral meedoen aan toernooitjes in de zomer vind ik erg leuk.

 

Mary Vriend
Telefoonnummer: (06) 10 17 15 72
Mary@tvdedrieban.nl

Ik ben Mary Vriend, woonachtig in Hem en 10 jaar lid van TV De Drieban. Ik ben lid geworden na deelname aan het buurttennistoernooi van onze club. Ik tennis met heel veel plezier, neem tennisles en doe mee aan toernooien en competities.