1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

DDD Toernooi

Het DDD Toernooi is een jaarlijks terugkerend evenement. Gedurende de maanden mei tot september worden op de dinsdagavonden dubbel-wedstrijden georganiseerd. 

De wedstrijdtijden zijn van 19.00 tot 20.10, van 20.10 tot 21.20 en van 21.20 tot 22.30. Er zijn twee speelrondes van 11 weken. Per ronde worden er maximaal 2 verhinderingen geaccepteerd. Partijen mogen niet worden verplaatst. Voor aanvang melden bij de wedstrijdleiding.
Het inschrijfgeld bedraagt €5,- per onderdeel.

Iedere speler dient zich zelf in te schrijven. Inschrijving via Toernooi.nl
De wedstrijd begint na 10 minuten inspelen, er worden 2 rondes van een half uur gespeeld. Het koppel met de meeste games na een half uur wint de eerste ronde, daarna begint de tweede ronde. De game die tijdens de bel gespeeld wordt, telt voor de eerste game in de tweede ronde. De game die tijdens het eindsignaal bezig is telt niet mee.

Per ronde verdient de winnaar 2 punten, bij gelijkspel 1 punt en de verliezer 0 punten. Na de wedstrijd geef je de score door aan de wedstrijdleiding. Per periode promoveert de winnaar en degradeert de verliezer van een poule. Bij regen wordt gewoon gespeeld.

Bij extreme weersomstandigheden kunnen we maximaal een half uur uitlopen. We beginnen dus uiterlijk 21.50 uur met de laatste ronde.