1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

DDD Toernooi

Het DDD Toernooi is een jaarlijks terugkerend evenement. Gedurende de maanden maart tot september worden op de Dinsdagavonden Drieban Dubbel-wedstrijden georganiseerd.

Er zijn 4 wedstrijden; 19.00, 20.00, 21.00 en 22.00 (kan afgeweken worden door deelnemersaantal)

Er zijn drie speelrondes van 12-03 t/m 07-05 (9 weken) van 14-05 tot t/m 16-07 (8 weken) en van 06-08 t/m 01-10 (9 weken). Bij inschrijving doe je aan alle 3 de rondes mee. Per periode worden er maximaal 2 verhinderingen (bij deelname van onderdelen 1 verhindering) geaccepteerd. Partijen mogen niet worden verplaatst je mag wel een invaller laten spelen maar je zal dan zelf voor een vervanger moeten zorgen.

Voor aanvang melden bij de wedstrijdleiding.
Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per onderdeel.(contant betalen)

Iedere speler dient zich zelf in te schrijven. Inschrijving via Toernooi.nl. Dus ook je partner.
De wedstrijd begint na enkele minuten na het belsignaal. Er worden 2 rondes van een half uur gespeeld. Het koppel met de meeste games na een half uur wint de eerste ronde, daarna begint de tweede ronde. De game die tijdens de bel gespeeld wordt (ook de lopende rally), telt voor de eerste game in de tweede ronde. De game die tijdens het eindsignaal bezig is telt niet mee. (Ook de nog niet afgeronde rally telt dus niet meer mee)

Per ronde verdient de winnaar 2 punten, bij gelijkspel 1 punt en de verliezer 0 punten. Na de wedstrijd geef je de score door aan de wedstrijdleiding.

Voor de 1e periode worden poules van 4 koppels gemaakt met ongeveer gelijke speelsterkte.
Je speelt dus 3 keer in een periode.(6 x als je aan 2 onderdelen mee doet)
Per periode promoveert de winnaar en degradeert de verliezer van een poule. Bij regen wordt gewoon gespeeld.

Voor inschrijven, uitslagen en tijden kijk hier.