1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Eindejaars / invitatietoernooi

Elk jaar organiseert de wedstrijdcommissie het Eindejaars/ Invitatie Toernooi (voorheen het CHAMPAGNE toernooi).

Het Eindejaars / Invitatie Toernooi is een gezelligheidstoernooi voor Drieban leden met eventueel een introducé (zou leuk zijn!!). Er wordt in de STEBO-hal gespeeld in het herendubbel, damesdubbel of gemengddubbel. Je kunt je voor 1 onderdeel inschrijven. Iedereen wordt op “sterkte” ingedeeld in een poule van 4, je speelt in totaal 3 wedstrijden(van 2x een half uur) verdeeld over 2 avonden. De begintijd is vanaf 18.00uur en laatste ronde om 22.00uur.

LET OP: Gezien de baancapaciteit kunnen er maximaal 40 koppels(80 deelnemers) meedoen. Zijn er meer inschrijvingen dan wordt gekeken naar complete koppels op volgorde van inschrijvingsdatum. Meedoen? Schrijf dan beiden snel in op toernooi.nl. Je moet beide dagen beschikbaar zijn.

Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 10,- per persoon. Hiervoor speel je dus 3 wedstrijden van ongeveer 1 uur en zijn er na elke wedstrijd hapjes. Op de slotavond vindt er na de laatste partij een prijsuitreiking en/of verloting plaats.

Inschrijven kan via toernooi.nl
Ook partners / introducés moeten zich inschrijven en opgave lidnummer is niet verplicht. Inschrijven kan tot en met dinsdag 18 december 2018.
Zoals ieder jaar hopen we uiteraard op het maximum aantal deelnemers, zodat dit een geslaagd toernooi kan worden.