1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Jeugd

jun 3, 2021

Plezier op de baan!

 

Op zaterdagmiddag 29 mei waren er onderlinge wedstrijdjes voor de kanjers die zich opgegeven hadden voor de voorjaarscompetitie. Door de coronamaatregelen is de voorjaarscompetitie uitgesteld. Nu deze  toch op het punt van beginnen staat, is het hoog tijd om samen even te oefenen en daarbij vooral veel plezier op en naast de baan te maken.

Om 13.30 uur was iedereen aanwezig en begonnen we met een warming-up, die was voorbereid door twee jeugdleden; Suuz en Jay. Toen iedereen warm geworden was, konden de eerste wedstrijdjes beginnen. Alle kinderen uit Tenniskids Oranje gingen dubbelen, terwijl de kinderen uit Tenniskids Rood op baan 1 hun wedstrijdjes tot zeven punten speelden. De kinderen van de juniorencompetitie begonnen met een enkelpartij.

Naast de kinderen begon ook het zonnetje steeds meer te stralen. Er waren hele leuke rally’s en er werden mooie ballen geslagen. Na de eerste ronde was het tijd voor wat lekkers en limonade. Vervolgens gingen we door met enkelpartijen, het lijnen-tikspel en een dubbelpartij.

Tijdens de laatste ‘wedstrijdronde’ waren er nog enkelpartijen bij de ‘oranje’ kinderen, ging ‘rood’ weer op jacht naar de zeven punten en gingen de junioren mixed dubbel spelen.

Om 15.00 uur waren de kinderen van de rode competitie klaar. Voldaan en blij gingen zij weer naar huis. Om 15.30 uur waren ook de andere kinderen klaar en werd de middag afgesloten met twee potjes ‘rondom de baan’.

 

Het was een hele leuke middag; we willen alle kinderen bedanken voor hun inzet en gezelligheid.  We wensen jullie heel veel plezier tijdens de komende competitie en zien jullie graag de volgende keer weer!

 

En als je dit nu leest en denkt ‘dat wil ik ook’, stuur dan een mailtje naar jc@tvdedrieban.nl dan laten we het weten als er weer nieuwe oefenwedstrijdjes zijn.

 

Groetjes, de jeugdcommissie