1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kantinediensten

Log in en regel alles zelf.

Regelgeving

Ieder lid dat op 31 december van elk jaar 18 jaar of ouder is, is verplicht om 9 uur aan kantinediensten te draaien. Dit zorgt ervoor dat de consumptieprijzen laag gehouden kunnen worden en de vereniging toch voldoende inkomsten genereert uit de kantineomzet.

De verplichte kantinediensten kunnen het hele jaar door gedraaid worden op de aangegeven data in het kantinerooster. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens open toernooien, clubkampioenschappen, competitiedagen en/of andere evenementen.

Elk jaar rond januari/februari kun je je opgeven voor de kantinedienst(en) van het aankomende jaar. Je krijgt hiervoor een uitnodiging via de mail en het komt op de website te staan.

Als de contributie betaald is en de kantinediensten zijn opgegeven kun je jouw KNLTB-ledenpas ophalen. De data staan op de site en je krijgt een e-mail.

Geef je dus tijdig op voor je kantinedienst, anders loop je de kans dat jouw pasje niet in de kantine ligt! Je bekijkt jouw dienst via de rode knop bovenaan deze pagina.

IVA Certificaat

Als vereniging moeten wij aan steeds meer wettelijke eisen voldoen. Verantwoord alcohol schenken is er één van. Elk lid dat bardienst draait, moet een officieel certificaat behalen om dergelijke diensten te mogen draaien. Dit certificaat dient vanaf 19 jaar behaald te worden.

Het certificaat wordt via een online methode getoetst en bestaat uit 20 vragen. Bij 16 goede antwoorden ben je geslaagd en ontvang jij én de kantienecommisie jouw IVA diploma op de mail. In geval van controle kunnen wij deze certificaten tonen. 

Een IVA gecertificeerd lid heeft GEEN andere of grotere verantwoordelijkheden dan nu! Mocht je het certificaat al reeds bij andere vereniging hebben dan kun je volstaan om deze naar KC@tvdedrieban.nl te mailen.

**  Let bij het maken van de test op het volgende:
Uw eigen persoonsgegevens:
E-mailadres barverantwoordelijke: KC@tvdedrieban.nl
De kantinecommissie ontvangt dan ook uw certificaat en zullen er dan voor zorgen dat deze in de kantine beschikbaar zijn voor de controleur van de gemeente of Voedsel en Warenautoriteit, zodat we een boete kunnen voorkomen.
Naam barverantwoordelijke: “Kantinecommissie”
Ondernemersdossier kunt u leeg laten.

Al een instructie gevolgd?

Heeft u voor een andere vereniging reeds een test gemaakt (of een cursus sociale hygiëne gevolgd) dan hoeft u de instructie en test niet nogmaals te doen. Wilt u dan wel een kopie van het certificaat mailen naar KC@tvdedrieban.nl

Alvast bedankt voor de genomen moeite om zo onze vereniging aan de wettelijke eisen te laten voldoen! En tegelijk uw eigen kennis te vergroten. De instructie hoeft slechts eenmalig gevolgd te worden en niet jaarlijks herhaald te worden.

0228 542 164

Bel ons

Koggeweg 45c

1607MT Hem

Openingstijden

Mail ons

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

7 + 3 =