1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

KNLTB ClubApp

KNLTB Club-App

 

Nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of juist het team van je beste vriend(in)?

Wil je snel en gemakkelijk digitaal een baan afhangen of ben je op zoek naar een tennismaatje? Of wil je op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws van onze vereniging dan is de KNLTB Club app daar geschikt voor. Met de deze app heb je alle informatie op één plek. Altijd en overal waar je ook bent en er internet is.

Je kan de Club app downloaden in de App store of in de Google Play store
Na het downloaden selecteer TV de Drieban

Log in met je bondsnummer en je wachtwoord. Weet je deze niet tik dan op wachtwoord vergeten en je krijgt een nieuw wachtwoord die je dan weer kan aanpassen (Je juiste mailadres moet wel bij de leden administratie bekend zijn)

                 

 

Wat kan de KNLTB Club App voor je betekenen?

Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten:

 • Via de app kan je terugvinden aan welk toernooi je hebt deelgenomen en wat de individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke waren. Je meest actuele rating wordt ook bijgehouden (Tenzij je meedoet aan eigen toernooien)
 • Het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities
  Via de app kun je alle competitie- uitslagen en standen zien en speler en teams toevoegen aan jouw favorieten. Ook individuele wedstrijdresultaten van de competitie en je rating terugvinden
 • Het belangrijkste nieuws van onze club altijd binnen handbereik
  Het belangrijkste staat onder nieuws. We hebben de mogelijkheid als vereniging belangrijke berichten als pushberichten te versturen. Je kan dit op je telefoon uit of aan zetten.
 • Toegang tot de ledenlijst
  Via de app heb je simpel toegang tot de ledenlijst van onze vereniging. Je vind daar het telefoonnummer, mail adres en rating. Je kan via persoonlijk profiel instellen welke gegevens van jouw zichtbaar zijn in de ledenlijst.
 • Een baan afhangen
  Vanuit de app kun je direct een baan afhangen. Je kan dat voor medespeler en een specifieke dag doen. Het systeem gaat na welke tijdsloten er beschikbaar zijn.
 • Bardienstplanner
  Ook diensten is mogelijk in de app. Onder diensten zie je in een opslag de nog beschikbare diensten. Selecteer een datum en je kan je inschrijven. Bij “home” vind je deze dienst ook weer terug.
 • Onder info.
  Hier vind je alle gegevens van je club met een routebeschrijving als je op auto-icoontje klikt.
 • Sponsors.
  Hier vind je alle sponsoren van de club.
 • Organisatie.
  Hier zie je het bestuur en alle rollen die gevuld zijn.
 • Maatjes
  Hier kan je maatjes kiezen en toevoegen.

 

Met deze link kan je de handleiding nog even rustig doorlezen. Niet alle functies zijn beschikbaar voor onze vereniging.