1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Dinsdag 25 januari zijn tijdens de persconferentie gelukkig ook voor de sport de coronaregels weer wat versoepeld.

Dat betekent dat we ook weer onze eigen activiteiten kunnen organiseren.

Voor tennis gelden de volgende regels:
• Buiten tennissen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.
• Cluboverstijgende wedstrijden, zoals competities en open toernooien zijn toegestaan.
• Publiek is buiten toegestaan bij wedstrijden en trainingen, wel moeten volwassenen 1.5 meter afstand tot elkaar houden en een vaste zitplaats hebben. Bij binnen locaties is daarnaast een coronatoegangsbewijs (CTB) (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje verplicht.
Horeca op sportlocaties, dus ook onze kantine, mag open tot 22:00 uur. Er gelden vaste zitplekken en een CTB is nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Een mondkapje is nodig bij het verplaatsen in de ruimte voor iedereen vanaf 13 jaar en er moet 1.5 meter afstand tot elkaar worden gehouden.
• Kleedkamers, douches en toiletten mogen open; bij het gebruik hiervan is een CTB (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.

Activiteiten en kantinedienst
Nu bijna alles weer mogelijk is, staat de wedstrijdcommissie al in de startblokken. 27 januari begint weer het wekelijkse minitoernooi op de donderdagavond. Iedereen kan daaraan meedoen. Ook kun je je nu aanmelden voor het openingstoernooi van maandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart. Alle leden hebben hierover deze week een mail ontvangen.

We hopen natuurlijk op een grote deelname!

Tijdens deze toernooien is natuurlijk de kantine open. Dat betekent dat we jullie weer nodig hebben voor de kantinediensten. Doe je mee aan een toernooi vergeet dan niet je dienst op te geven. Probeer zoveel mogelijk een dienst te draaien op een dag je niet hoeft te spelen. Op een later moment ontvangt je meer informatie over de inschrijving voor kantinediensten gedurende de rest van het seizoen.  Je kan je hier meer info vinden en inschrijven voor de bardienst

Bestuur TV de Drieban