1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Het is bijna zover, dinsdag 8 maart 2022 gaat het Drieban Dinsdag Dubbel toernooi weer van start. De inschrijving start op 29 januari (via toernooi.nl) en sluit op zondag 27 februari.

Er zijn dit jaar drie speelperiodes: van 18/3 t/m 26/4 (8 weken), van 3/5 t/m 19/7 (11 weken)  en van 2/8 t/m 27/9 (9 weken). Per periode worden er maximaal 2 verhinderingen (bij deelname van 2 onderdelen 1 verhindering) geaccepteerd. Bij inschrijven op toernooi.nl kan voor alle 3 periodes de verhinderingen worden aangegeven. Na sluiting op 27 februari kan je aanvullende verhinderingen voor de 2e periode tot 26 april en de 3e periode tot 26 juli via het email adres wedstrijdcommissie@tvdedrieban.nl doorgeven of melden aan de wedstrijdtafel op een dinsdag.

Er zijn 4 wedstrijdtijden; 18.30, 19.35, 20.40 en 21.45 uur. (Kan van worden afgeweken door deelnemersaantal) Partijen mogen niet worden verplaatst, je mag wel een invaller laten spelen en zal dan zelf voor een vervanger moeten zorgen. Voor aanvang melden bij de wedstrijdleiding. Het inschrijfgeld bedraagt Euro 5,- per onderdeel svp voor de 1e partij contant betalen bij de wedstrijdleiding.

De wedstrijd begint na enkele minuten inspelen na het belsignaal. Er worden 2 rondes van ongeveer een half uur gespeeld en de games worden per half uur doorgeteld. Na ongeveer een half uur klinkt de bel en begint de 2e ronde van ongeveer een half uur. De game die tijdens de bel gespeeld wordt(ook de lopende rally), telt voor de eerste game in de 2e ronde. De game die tijdens het eindsignaal bezig is telt niet mee.(Ook de nog niet afgeronde rally telt dus niet meer mee).

Per ronde verdient de winnaar 2 punten, bij gelijkspel 1 punt en de verliezer 0 punten. Na de wedstrijd geef je de score door aan de wedstrijdleiding.

Voor de 1e periode worden poules van 4 koppels gemaakt met ongeveer gelijke speelsterkte. Je speelt dus 3 keer in een periode.(6 x als je aan 2 onderdelen mee doet) Per periode promoveert de winnaar en degradeert de verliezer van een poule.   Iedere speler dient zich zelf in te schrijven dus ook je partner.

Inschrijving via toernooi.nl. Toernooi = DDD 2022

Veel plezier allemaal !!!
De wedstrijdcommissie