1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Inschrijving verlengd Open Drieban Toernooi

jul 12, 2023 | Nieuws

De inschrijving voor ons Unishore Workwear Open Drieban Toernooi is verlengd! Twijfelde je nog om deel te nemen? Grijp nu je kans en doe mee! Tot en met vrijdag 14 juli staat de inschrijving open. Het toernooi wordt gehouden van 22 tot en met 30 juli 2023.

Waarom meedoen?

  1. Tennis op zijn best, ook voor beginners: Of je nu een ervaren speler bent of net begint, ons toernooi biedt een uitdagende en leuke omgeving waar je jouw tennisvaardigheden kunt laten zien. Daag jezelf uit, verbeter je spel en geniet van geweldige wedstrijden op onze prachtige banen.
  2. Gemeenschap en vriendschap: Het Unishore Workwear Open Drieban toernooi brengt niet alleen tennissers samen, maar zorgt ook voor een warme en gastvrije gemeenschap van tennisliefhebbers. Ontmoet nieuwe mensen, deel je passie voor tennis en geniet van de vriendschappen die ontstaan tijdens het toernooi.
  3. Geweldige beloningen: Naast het plezier en de competitie zijn er ook fantastische prijzen te winnen! Laat je vaardigheden zien en wie weet wordt je prestaties beloond! Een geweldige motivatie om het beste uit jezelf te halen.
  4. De Unishore Workwear ervaring: Unishore Workwear is niet alleen onze gewaardeerde sponsor, maar ook een bedrijf dat staat voor kwaliteit en klanttevredenheid. Ze zullen aanwezig zijn en zelf deelnemen tijdens het toernooi. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw volgende teamoutfit! Mis deze kans niet om te profiteren van hun expertise! Meer weten over deze sponsor? Lees het interview op onze website: https://www.tvdedrieban.nl/nieuws/unishore-nieuwe-toernooisponsor-open-drieban/

Inschrijven
Kortom, genoeg leuke redenen om je in te schrijven voor het toernooi! Inschrijven doe je via deze link: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/FA89CBA5-7FC7-4F99-8DA7-B7FF7863B86F

Mocht je vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel niet contact met ons op te nemen via opendrieban@tvdedrieban.nl. We staan klaar om je te helpen.