1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Junioren voorjaarscompetitie 2022

Afgelopen voorjaar speelde ons junioren team, 11 t/m 14 jaar, weer mee in de competitie.

We hebben een leuke groep met spelers, waarbij er dit seizoen een wissel heeft plaats gevonden. Onze speelster Nyssa is gestopt met tennissen en zo bleven we met 4 spelers over. Dat is eigenlijk net tekort, dus zochten we een speler erbij. Gelukkig was Jim begonnen met tennissen en volgens Edgar past hij goed bij ons team.

Dus we hebben een team met de 4 J’s en Suuz. De J’s zijn Jay, Jesse, Jim en Jasmine. We begonnen dit jaar tegen De Kaag en die hadden we meteen met 4-2 verslagen, dus een lekkere start van de competitie en ook een belangrijke overwinning (bleek later).

Wij troffen in het eerste deel de zwaarste tegenstanders en van Wings Blokker konden we helaas niet winnen, dit was de enige verliespartij van dit seizoen.

De overige wedstrijden tegen Heerhugowaard 3 en 4, Het Vennewater, Beem-star en Warmenhuizen hebben we allemaal gewonnen.

Met dit mooie resultaat werd het in de laatste paar wedstrijden nog heel spannend op welke plaats we zouden eindigen. Maar door onze overwinning op De Kaag werden we uiteindelijk 2e in de poule na Wings Blokker die 1e werd.

Om dit mooie resultaat te vieren gaan wij met ons team nog een teamuitje doen op zondag 26 juni. We gaan eerst met z’n allen en wat ouders 2 heats karten bij Happy Days en daarna mogen zij met hun ouders, broertjes en zusjes bij Suuz en haar ouders komen voor een BBQ. Wij hebben een gezellige en leuke competitie achter de rug en hebben ons alweer aangemeld voor in het najaar.

Leuk als we jullie eens zien langs de baan, want onze toppers spelen hele mooie wedstrijden!

Groetjes Cindy