1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Beste jeugdleden van TV De Drieban,

De Drieban is een gezellige vereniging waar best veel georganiseerd wordt, maar vooral voor volwassenen.

Het afgelopen jaar was het wel mogelijk om competitie te spelen, maar verder waren er geen activiteiten voor de jeugd. Simpelweg omdat er geen jeugdcommissie was. Danielle Karel, die de meeste van jullie waarschijnlijk wel kennen, heeft er voor gezorgd dat de competitie wel doorging. Ook dit jaar regelt zij de jeugdcompetitie en hebben jullie je inmiddels hiervoor opgegeven n.a.v. de mail.

Het bestuur heeft ons, Cindy en Vivienne, gevraagd om de jeugdcommissie nieuw leven in te blazen zodat er ook weer andere leuke en gezellige activiteiten voor de jeugd komen.
Wij willen ons bij deze graag even voorstellen als nieuwe leden van de jeugdcommissie;

Ik ben Cindy Groot. Ik ben rond mijn 7e met tennis begonnen. Na enkele jaren niet gespeeld te hebben heb ik het weer opgepakt vanwege een enthousiaste dochter. Hierdoor ben ik nu weer op de baan te zien tijdens de zomerlessen en als supporter bij Suuz en tot voor kort ook bij Robin. Dit zijn de dochters die ik samen met Leendert heb.

Het lijkt mij een uitdaging om de jeugd weer meer aan het tennissen te krijgen, maar we gaan onze uiterste best hiervoor doen. Hopelijk tot snel op ons mooie park!

Ik ben Vivienne van Rijnsoever. Ik tennis al vanaf mijn jeugd en vooral voor het plezier. Mijn man Bas en onze kinderen, Jay (10 jaar) en Isis (7 jaar) tennissen ook, we zijn dan ook met regelmaat op of naast de baan te vinden.

Ons doel is om de jeugd van tv De Drieban meer te laten tennissen, waarbij vooral plezier voorop staat!

Deze activiteiten komen eraan, zet ze alvast in je agenda!

● 7 Maart gaan we onderlinge ‘wedstrijdjes’ organiseren in de Stebohal van 15.00uur – 17.00 uur. Het doel van deze activiteit is om de andere jeugdleden van de Drieban te ontmoeten, samen veel plezier te hebben en lekker te tennissen. (Vanwege de baanhuur vragen  € 5,- ‘inschrijfgeld’.) Onze clubtrainer Edgar Blom is deze middag ook aanwezig. Meld je nu aan via jc@tvdedrieban.nl – vermeld je naam en je leeftijd.

En hopelijk kunnen we vanaf mei maandelijks een zelfde soort activiteit organiseren op de banen van tv De Drieban zelf.

● Verder willen we een vrienden-/vriendinnen-middag organiseren op de banen van De Drieban, waarschijnlijk op zondag 15 maart. (De exacte datum en tijd volgen z.s.m.)

Meer info hierover en over andere activiteiten krijgen jullie nog via de mail en via de trainer.

Mochten er vragen of leuke ideeën zijn kun je ons altijd even aanspreken als je ons ziet of even mailen naar jc@tvdedrieban.nl .

Wij hebben er zin in en hopen jullie vaak te zien op de baan!

Groetjes, Cindy en Vivienne.