1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Afgelopen zaterdag heeft een gedeelte van de jeugdleden van De Drieban onderlinge wedstrijdjes gespeeld in de Stebohal. Het belangrijkste doel van deze activiteit was om andere jeugdleden te ontmoeten en samen veel plezier te maken op de tennisbaan.

Na een korte warming-up onder leiding van clubtrainer Edgar Blom ging iedereen enthousiast aan de slag. Soms was het even zoeken naar de juiste opstelling en de puntentelling, maar samen met elkaar en soms wat hulp van Edgar, kwam iedereen eruit.

Doordat er in de verschillende kleuren werd gespeeld (rood, oranje en groen) konden de kinderen alvast oefenen voor de competitie. We hebben mooie rally’s en vele lachende gezichten gezien.

Extra leuk was het dat de meeste ouders bleven kijken / aanmoedigen en zelfs een afvaardiging van het bestuur kwam langs.

Na afloop had trainer Edgar voor iedereen een verrassing.

 

We willen iedereen bedanken voor zijn/haar deelname en aanwezigheid. We zien jullie graag weer tijdens de open dag / clinic a.s. zondagmiddag 15 maart van 13.30 tot 16.30 op de banen bij De Drieban!

.