1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Beste leden

De wedstrijdcommissie organiseert voor Drieban leden het OPENINGSTOERNOOI 2022. Het toernooi wordt op 5 dagen gespeeld van maandag 28 februari t/m vrijdag 4 maart. Je geeft je individueel op voor het toernooi maar het is een dubbeltoernooi, je hebt dus geen vaste partner. Op de laatste avond(vrijdag 4 maart) is er een prijsuitreiking. Er wordt zoveel mogelijk (mede afhankelijk van verhinderingen en deelname) op speelsterkte ingedeeld in een poule van 4 personen. Je speelt 3 wedstrijden met wisselende partners uit dezelfde poule.(Dus 1+2 tegen 3+4,1+3 tegen2+4 en 1+4 tegen 2+3).

Er zijn 3 wedstrijdtijden; 19.00, 20.05 en 21.10 (Kan van worden afgeweken door deelnemersaantal) Voor aanvang melden bij de wedstrijdleiding. Het inschrijfgeld bedraagt Euro 5,- per deelnemer,  s.v.p. voor de 1e partij contant betalen bij de wedstrijdleiding.

De wedstrijd begint na enkele minuten inspelen na het belsignaal. Er worden 2 rondes van ongeveer een half uur gespeeld. Games worden per half uur doorgeteld. Na ongeveer een half uur klinkt de bel en begint de 2e ronde van ongeveer een half uur. De game die tijdens de bel gespeeld wordt(ook de lopende rally), telt voor de eerste game in de 2e ronde. De game die tijdens het eindsignaal bezig is telt niet mee.(Ook de nog niet afgeronde rally telt dus niet meer mee). Per ronde verdient de winnaar 2 punten, bij gelijkspel 1 punt en de verliezer 0 punten. Na de wedstrijd geef je de score door aan de wedstrijdleiding. Je mag één verhindering opgeven.
Geef je op voor het Openingstoernooi 2022 op toernooi.nl:
https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=DC3EEA86-C55D-47ED-BCFA-440A65464181
De sluitingsdatum is zondag 20 februari, dus geef je snel op. Let op!!!!!!!!!! Alle banen kunnen deze week bezet zijn voor het Openingstoernooi. Als je wilt spelen, doe dan mee en geef je op. Het Openingstoernooi is een lekkere opwarmer voor het tennisseizoen. Moedig elkaar aan om in te schrijven, dan is succes verzekerd!!!!!!!!!!!!!!!

Groet, De Wedstrijdcommissie