1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Ouder-kind toernooi 26 maart 2022

Eindelijk was het weer zover en konden we weer een leuk toernooi organiseren. Dit keer hadden wij als jeugdcommissie ervoor gekozen om een ouder-kind toernooi te organiseren. Dit voor onze eigen jeugdleden, maar ook voor andere leden die met hun zoon/dochter/neefje/nichtje eens een keer wilde tennissen.

Er hadden zich 20 koppels aangemeld die we weer in 3 groepen (niveaus) hadden opgedeeld. Het was een leuke mix van ouders en kinderen die soms nog helemaal niet konden tennissen tot hele ervaren spelers. Hierbij was soms een partij heel gelijkwaardig en kon er lekker doorgeslagen worden. Echter in een andere partij kon het zijn dat je tegen een teamgenoot stond waarvan de vader/moeder/oom/tante nog nooit had getennist en je de ballen wat zachter en mooier moest aangeven om toch tot een mooie rally te komen.

Tussendoor was er ook nog tijd voor wat drinken en wat lekkers. De combinatie met het mooie weer maakte dat het een zeer geslaagde middag werd.

De Jeugdcommissie

 

 

Samen met mijn moeder heb ik meegedaan aan het ouder-kind toernooi. We begonnen met een warming-up voor alle kinderen en ouders. Daarna begonnen we met de wedstrijdjes. Ik heb vier dubbelwedstrijdjes gespeeld, waarvan ik er drie heb gewonnen en één heb verloren. Eigenlijk zou ik drie wedstrijdjes spelen zoals de meesten, maar onze tegenstanders van de eerste wedstrijd waren toen nog niet aanwezig, dus speelden we eerst tegen iemand anders. De eigenlijke eerste wedstrijd hebben we aan het eind alsnog gespeeld. Ook mocht ik tegen mijn beste vriend en zijn moeder spelen. Mijn twee zussen deden ook mee en moesten ook tegen elkaar spelen. Op het eind gingen we nog een eindspel doen, waarbij iedereen mocht meedoen maar ik denk dat de ouders al moe waren, want er deed bijna geen enkele ouder meer mee.

We mochten tussendoor zoveel limonade pakken als we wilden en kregen een koek, snoepjes en een ijsje. Het was super gezellig. Van mij mogen we dit wel vaker doen!

Groetjes Veyron