1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Start Open Drieban Toernooi

jul 21, 2022 | Nieuws

We zijn er klaar voor! Van zaterdag 23 juli tot en met zondag 31 juli staan de poorten van onze tennisvereniging weer open voor het Open Drieban toernooi. Dit jaar is het alweer de 41ste editie.  Zo’n 250 deelnemers zullen de strijd met elkaar aangaan in verschillende categorieën. Voor supporters de moeite waard om hen in actie te zien.

Aanvang: maandag t/m donderdag 18.00 uur en zaterdag en zondag 9.00 uur. Kijk voor het actuele wedstrijdschema op www.mijnknltb.toernooi.nl.

Activiteiten, hapjes en drankjes 
Elke dag is er veel gezelligheid op ons tennispark en worden er heerlijke hapjes geserveerd. Ook is er een verloting en staat er verse appeltaart klaar. In het finaleweekend staan er naast spannende tenniswedstrijden ook andere activiteiten gepland:
– vrijdag 29 juli is er een gezellige feestavond. Iedereen is welkom!
– zaterdag 30 juli gaat de BBQ aan om de heerlijkste hamburgers te bakken.
– zondag 31 juli worden de finalewedstrijden gespeeld. Voor de vroege vogels staat vanaf 9.00 uur de koffie klaar met gratis koek voor de eerste 75 bezoekers!

De Open Drieban toernooicommissie
Dit toernooi is alleen mogelijk door de inzet van de vrijwilligers van de Open Drieban toernooicommissie. Onze toppers Arjan Tensen, Jeroen Vriend, Marjan van der Poel, Ben Wanders, Micheal Kok, Danielle Schep en Kathy Oudenaller zorgen ervoor dat het toernooi de hele week in goede banen wordt geleid.

Op zoek naar hoofdsponsor
De activiteitenkalender van onze vereniging is het hele seizoen goed gevuld. Dat is natuurlijk mede mogelijk door onze sponsors. Voor het Open Drieban Toernooi zoeken wij nog een hoofdsponsor. Ken jij iemand die we hiervoor kunnen benaderen? Geef het aan ons door via bestuur@tvdedrieban.nl.

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes. Doe je niet mee, kom dan eens langs om onze leden die meedoen aan te moedigen!