1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Beste tennis liefhebbers,

In de week van 14 t/m 22 september wordt wederom het Streker Tegelhuis Dubbeltoernooi bij HTC Santana gespeeld. Het toernooi wordt gespeeld in verschillende leeftijd categorieën: 3 en 4 15+, en 5 t/m 8 17+ en 35+.

Een van de laatste toernooien van het seizoen, dus sluit dit toernooiseizoen goed af! Geef je maatje een seintje en geef je op via de volgende link:

Let Op, u heeft nog t/m 1 september om u op te geven!!

Nieuw: Open Senior 65+ Event
In dezelfde week wordt er ook een “Open Senior 65+ Event” georganiseerd. Voor de dinsdag- en vrijdagmiddag kunnen KNLTB-leden van 65 jaar en ouder zich opgeven voor (gemengd) dubbel tennis. Deze middagen hebben een recreatief karakter en zijn bedoeld voor de speelsterktes 6 t/m 9(HD-DD-GD). De resultaten tellen niet mee voor de KNLTB-ranking. Sportiviteit en gezelligheid zijn de uitgangspunten, maar voor de winnaars zijn er mooie prijzen te behalen.

Er wordt gespeeld in poulevorm, de partijen duren 50 min. en iedereen speelt minimaal 2x. Deze “middagevents” beginnen om 13.00 uur en eindigen om 17.00 uur, met als afsluiting een drankje en borrelhapje. Kosten voor deelname zijn 5 euro p/p. Bezorg jezelf en je partner een gezellige, actieve middag. Schrijf je hier in of door een mail te sturen naar: toernooicommissie@htcsantana.nl.
Dit kan t/m 1 september. Geef je naam en die van je partner door, met je telefoonnummer, e-mail en je speelsterkte.

Met vriendelijke groet,
Toernooicommissie HTC Santana