1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Unishore nieuwe toernooisponsor Open Drieban

jun 21, 2023 | Nieuws

Het was al een tijdje bekend dat Unishore Workwear de nieuwe hoofdsponsor is van het Open Drieban Toernooi. Op 14 juni konden we elkaar officieel een hand geven na het tekenen van het sponsorcontract. Chris Koorn en onze voorzitter Dennis Koomen zetten beiden hun handtekening onder deze verbintenis voor 3 jaar. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

Sponsor in het zonnetje

Vanaf nu zullen we regelmatig onze sponsor in het zonnetje zetten. Zij maken het mogelijk toernooien en leuke activiteiten te organiseren voor jeugd en volwassenen. Als eerste is de beurt aan Unishore Workwear. Wij stelden het bedrijf een aantal vragen.

Wij zijn benieuwd naar wie u bent? Wij zijn Gerhard en Chris Koorn, ook wel vader en dochter! Gerhard is eigenaar en directeur van Unishore Bedrijfskleding. Het bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en is begonnen in Den Helder.  Zo’n zestien jaar geleden heeft Gerhard het bedrijf gekocht en sinds drie jaar hebben wij een tweede vestiging erbij in Zwaag. Naast het bekende obesitas-plein en achter de Eenkhoorn!

Wat voor bedrijf is Unishore Workwear? Een groothandel in bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze klanten kunnen ook bij ons terecht om de producten te laten personaliseren. Unishore Bedrijfskleding levert aan zowel de particuliere als zakelijke eindgebruiker!

Hoe lang bestaat het bedrijf? Voordat wij het bedrijf overnamen heette het ook Unishore, maar verkocht het voornamelijk technische producten. De huidige eigenaar zag de vraag naar bedrijfskleding groeien en breidde zijn bedrijfsportefeuille uit! Wij zijn hiermee doorgegaan. Zo werd Unishore Bedrijfskleding geboren aan de Handelsweg 6 in Den Helder. Petra, de vrouw van Gerhard en moeder van Chris, runt de borduurstudio. Wat begon met een machine in huis, is uitgegroeid tot een aparte locatie met 8 machines om onze kleding zo snel mogelijk van een (bedrijfs)logo te voorzien. Ook bedrukken is een optie! Drie jaar geleden opende Unishore Bedrijfskleding hun tweede showroom aan de Milton Friedmanweg in Zwaag. Vaste klanten kunnen hierdoor makkelijker bij ons terecht. Werknemers kunnen altijd binnenlopen om kleding of schoenen te passen. Zo is iedereen zeker van hun keuze!

Waarom voor ons bedrijf kiezen? Communicatie en snelheid van leveren staan bij ons centraal! Vaste klanten kunnen via een Kleding Management Systeem bestellen, een soort van persoonlijke webshop met alleen de producten die zij afnemen. Efficiënt en effectief. Klanten kunnen zowel online als offline bij ons terecht. Voor een korte vraag zijn we telefonisch bereikbaar, op de mail antwoorden we vaak binnen hetzelfde dagdeel. Onze collega’s houden van doorpakken!

Waarom sponsort u De Drieban? Doordeweeks zijn we aan het werk, maar in het weekend staan we o.a. op de tennisbaan. De werknemers van Unishore Bedrijfskleding zijn graag sportief bezig. Al jarenlang zijn we tennisliefhebbers en houden we ons hier graag mee bezig. Ard Bleeker van De Drieban is ons contactpersoon vanuit onze klant Microsoft. Het contact is goed en delen daarnaast de ambitie om te groeien op zakelijk gebied. De match tussen hoofdsponsor worden van het toernooi bij de Drieban en Unishore was dan ook snel gelegd!

Wat heeft u zelf met sport? Naast dat wij zelf liefhebber zijn van tennis, zie je onze collega’s ook voet- en handballen. Padel is daarnaast ook favoriet en blijven de meeste thuis op zondag om naar de F1 te kijken. Sport verbindy, maar zorgt natuurlijk soms ook voor de nodige competitie. Alleen maar leuk dus!

Nog een afsluitende opmerking? Wij hebben zin in dit nieuwe avontuur en kijken er naar uit de leden te leren kennen! Chris gaat zelf uiteraard ook meedoen aan het Unishore Workwear Open Drieban Toernooi, Gerhard komt jullie aanmoedigen. Tot op de tennisbaan dus!