1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Unishore Workwear Open Driebantoernooi

jul 3, 2024 | Nieuws

Voor leden en niet-leden
Iedereen die lid is van de tennisbond KNLTB kan meedoen aan het Unishore Workwear Open Drieban.  Het toernooi staat open voor niet-leden en leden van alle niveau’s. Inschrijven kan zowel voor enkel- als dubbelwedstrijden.

Inschrijven
Wil je meedoen met dit toernooi? Schrijf je dan snel in via mijnknltb.toernooi.nl. De Inschrijving staat open tot en met zaterdag 6 juli!

Hoofdsponsor Unishore Sportwear
We zijn heel blij dat we in 2023 Unishore Workwear als hoofdsponsor voor het Open Drieban toernooi hebben gevonden. Dat maakt het mogelijk een goed toenooi te organiseren waar veel tennissers uit de regio aan mee willen doen.

Zo’n 250 deelnemers zullen de strijd met elkaar aangaan in verschillende categorieën. Aanvang wedstrijden: maandag t/m donderdag 18.00 uur en zaterdag en zondag 9.00 uur.

Een feest voor publiek
Ook voor toeschouwers is het leuk om langs te komen. En niet alleen door spannende wedstrijden! Tijdens het toernooi worden zij weer verwend met gratis lekkere hapjes uit eigen keuken of van een van onze sponsoren.

Appeltaart en verloting
Natuurlijk staan de appeltaart en gebakken champignons weer op het menu!  En er is op een aantal avonden een verloting met leuke prijzen. We zijn er dus klaar voor! Ook als je zelf niet meespeelt, ben je van harte welkom.

Feestavond: De Escalatieploeg!
Vrijdagavond 26 juli belooft een fantastische feestavond te worden geheel in het thema ‘Ik hou van Holland’. Na een spannende wedstrijddag volgt een knallend feest met De Escalatieploeg! Iedereen is welkom!

Finaledag: gratis gebak
Zondag 28 juli zijn de finalewedstrijden. De finalisten leveren een spannende strijd om de winst. Zeker de moeite waard om als toeschouwer bij aanwezig te zijn. Op die dag staat vanaf 9.30 uur de koffie klaar met gratis gebak voor de eerste bezoekers!